Tuesday 26 March 2019

HOE DE ONTVANGEN E-MAIL IN VOORUITZICHTMAARACCOUNT TE BEWERKEN?

Outlook is erg handig en is een eenvoudig e-mail uitwisselingsplatform; haar klanten hebben voldoende vertrouwen in deze e-mailservice omdat dit het meest beveiligde platform is. In dit concurrentievoordeel zult u merken dat deze e-mailservice het meest vertrouwd is en dit is een reden waarom Outlook miljoenen gebruikers over de hele wereld heeft. Het is een van de verbeterde e-mailplatforms met extra functies en geavanceerde functies. Functies die worden aangeboden in deze e-mailservice zijn vrij nuttig en bieden maximaal voordeel voor de gebruikers, een gebruiker hoeft alleen kennis te hebben om gebruik te maken van de beschikbare functies. Als u meer wilt weten over de functies, moet u contact houden met het Outlook-ondersteuning team.

Bewerk ontvangen e-mails
Een van de beste functies die u online kunt bewerken van ontvangen e-mail van uw inbox. Soms moet u de ontvangen e-mail na een correcte bewerking terugsturen en dit is mogelijk in de e-mailservice van Outlook. Zodra u een e-mail hebt ontvangen, kunt u deze overbrengen door het juiste trefwoord toe te voegen en kunt u de gewenste informatie bewerken. Dit is mogelijk met Outlook-e-mail.

Door deze gegeven stappen te volgen, kunt u uw ontvangen e-mails bewerken:
  • Log eerst in op uw Outlook-account en ga vervolgens naar uw inbox.
  • Open een e-mail die u wilt bewerken.
  • Na het openen van de e-mail gaat u naar het bericht en klikt u vervolgens op acties en vervolgens het bericht bewerken.
  • Hierna opent uw e-mail in een apart venster in Outlook.
  • Nu kunt u uw e-mail bewerken zoals spellingen, fouten of andere wijzigingen die u wilt aanbrengen.
  • Als je klaar bent met bewerken, klik dan op sluiten en sla je wijzigingen op voordat je deze sluit.
  • Klik op klaar om de wijzigingen op te slaan.
  • Nadat u de bewerking hebt voltooid, kunt u deze e-mail controleren en controleren of alle gewenste wijzigingen zijn aangebracht en deze e-mail verschilt van de oorspronkelijke e-mail.
Op deze manier kunt u uw e-mails gemakkelijk bewerken, er zijn tijden dat u wijzigingen in uw e-mail moet aanbrengen en dit kan het wijzigen van de inhoud van uw e-mail omvatten. Als u meer informatie wilt, kunt u met professionals spreken door het telefoonnummer van de telefoonlijn van de  Outlook technische ondersteuning van te kiezen.

source